Eksklusive lagspill i VR som du ikke får prøvd andre steder i Oslo-området med noe av det beste utstyret innen VR-teknologi. Maksimal innlevelse i VR-verden.

Morsomme opplegg for opptil 42 personer.

Ofte stilte spørsmål

SPILL

Vi tilbyr eksklusive spill som ikke kan prøves andre steder. Spillene ble valgt nøye for å gi dere den beste opplevelsen med VR. Du kan se spillene vi tilbyr på denne siden.
Dere får ca. 45 minutter spilletid. Totalt opplegg tar rundt 75 minutter med introduksjon og avslutning.
Nei, dessverre ikke. Spillet er for to og flere deltakere.
Spillene er morsomme for folk i alle aldre, med ulike bakgrunn og interesser. Book VR Games Zone for date, vennetreff, bursdag, familiemoro, teambuilding, utdrikningslag eller firmafest.
VR gir en helt spesiell opplevelse som er morsom for alle, også de som egentlig ikke liker dataspill.
Alle våre spill er morsomme- Bare velg et spill du liker på denne siden.
Så klart! Barn fra 8 år kan spille VR. Det er høyere aldersgrense for enkelte spill - husk å lese spillbeskrivelsen før du booker.
Alle spillene er i utgangspunktet på engelsk. Spillene våres kan også holdes på andre språk, men ingen på norsk. Spør oss gjerne om tilgjengelige språk ved booking.

ARRANGEMENTER

PRISER

Det koster 350-450 kr per pers. Du finner alle våre priser på denne siden.
Ja. 20% for barn til og med 14 år alle dager utenom fredag og lørdag, i grupper av 3 eller flere.
Ja. 20% alle dager utenom fredag og lørdag, i grupper av 3 personer eller flere.
Ja, ledsagere får 20% rabatt. De må følge en fullbetalende kunde og ha med gyldig ledsagerbevis.

BOOKING

Det er anbefalt å booke noen uker i forveien for å sikre seg ønsket tidspunkt. Vi tar også imot drop-in alle dager mellom kl. 14 og 20 :) Du finner vår kontaktinformasjon på denne siden.
Ja, så klart! Dere kan booke fem måneder i forveien på nettsiden og opptil ett år i forveien over e-post.
Nei, med mindre du bestiller for bare to personer.

BETALING

Du kan betale med kort, kontant, PayPal eller Vipps. Bedriftskunder kan også betale med faktura mot 49 kr fakturagebyr. Du kan betale på nett når du booker eller på stedet hos oss. Grupper av to personer må betale på nett når de booker.
Nei, med mindre du bestiller for bare to personer.
Kun bedriftskunder kan betale med faktura. Fakturagebyr er 49 kr.
Ja, så klart! Det gjelder fakturagebyr på 49 kr ved bruk av rekvisisjon.
Ja, fakturagebyr er på 49 kroner.

ENDRINGER I ANTALL SPILLERE

Ja, så lenge dere forholder dere til min/maks antall spillere per rom. Dere betaler for de som faktisk møter opp, og vi justerer prisen på stedet.
Nei, så lenge dere beholder samme antall spill og forholder dere til min/maks antall spillere per rom.

AVBESTILLING/FLYTTE TIMEN

Du kan kansellere bookingen uten kostnad syv dager i forveien eller tidligere. Hvis du avbestiller senere enn syv dager i forveien, må du betale opptil full pris for bestillingen. Avbestillingslinken finner du i e-posten med booking-bekreftelsen.
Dere kan flytte bookingen uten kostnad syv dager i forveien eller tidligere. Hvis du flytter timen senere enn syv dager i forveien, må du betale opptil full pris for bestillingen. For å flytte bookingen trenger du å avbestille din time og booke deretter en ny time. Avbestillingslinken finner du i e-posten med booking-bekreftelsen.

FORBEREDELSER

Kle deg som vanlig. Vi anbefaler å bruke linser fremfor briller og ha på T-skjorte/singlet å spille i, men det er ikke absolutt nødvendig.

MAT OG DRIKKE

Ja, dere kan ta med både mat, kake, drikke og/eller alkohol. Dere får tilgang til spiserom i 30 minutter etter deres spill.
Vi selger dessverre ikke mat. Du kan ta med egen mat eller bestille pizza for eksempel. Vi selger brus og energidrikk til 30 kr per stykk.

MØTEROM OG FASILITETER

Dere kan få gratis leie av møterom i 30 minutter etter deres spill hvis ingen andre har booket det før dere. Etter det koster hver ekstra halvtime 500 kroner.
Vi har et fint loungeområde med tv-skjermer, sofagrupper, bord og PlayStation 4; et møterom/spiserom med tv-skjerm, langbord og stoler; en liten kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og kjøleskap, samt toaletter.

SPESIELLE BEHOV

Ja, null problem
Vi kan potensielt tilrettelegge for rullestolbrukere, bare ta kontakt med oss for å avklare praktiske detaljer. Vi har dessverre ikke HC-toalett.
VR har samme risikoer som dataspill. Vennligst forhør med din lege.

PARKERING

Vi har dessverre ikke privat parkering. Vi anbefaler parkeringshus ved Oslo City og Gunerius. Det er også noen få plasser med gateparkering i nærområdet. Ellers er det veldig enkelt å komme frem til oss med trikk, T-bane, buss og tog. Vi holder til rett ved Oslo S/Jernbanetorget.

GAVEKORT

Så klart! Du kan kjøpe på nett (gå til denne siden) eller i våre lokaler alle dager mellom kl. 14.00 og 20.00.
Ett år. Det er mulig å forlenge gyldigheten, skulle noe uforventet skje - bare send oss en e-post.
Gavekort fra YouWish kan brukes kun for spillet «Zombies».